Main illustration

 

"De grote vraag die blijft altijd waar betaalt ie nou zijn huur van?"

Het lied van van Fluitsma en van Tijn zit vol met cliches. Maar het leuke van cliches is dat ze vaak wel kloppen. Want zeg nu zelf, heb jij je nooit afgevraagd hoe het kan dat een buurman in dezelfde wijk woont als jij? Of dat een oude bekende die prachtige villa heeft gekocht waar jij later wilde wonen. Als je groot was?

Op het moment dat een woning in de verkoop komt zijn de eerste bezoekers op funda altijd de mensen uit de buurt. Puur omdat ze nieuwsgierig zijn. Hoe ziet die woning er van binnen uit? En de belangrijkste vraag natuurlijk, wat vragen ze er voor?

Wist je dat je de waarde van woningen op veel meer websites dan alleen op Funda kunt opzoeken? Er zijn veel partijen die modellen hebben ontwikkeld waarmee ze de waarde van een huis kunnen voorspellen. Het leuke daarvan is dat je daarvoor niet hoeft te wachten op het moment dat een woning in de verkoop staat. Zo kun je heel makkelijk de waarde van je eigen woning op zoeken, ook om een beetje gevoel te krijgen bij hoe goed het model werkt. Ook kun je op deze manier de woning van je dromen opzoeken, om na te gaan hoe ver jouw droom van de werkelijkheid zit. Check bijvoorbeeld eens de tool van de Hypotheker. Werkt best goed. Veel plezier met dromen, of sterkte bij het wakker worden :-)

Check onze andere blogs hier

 

 

 

dreamhuis

De app waarmee u eenvoudig checkt of uw droomhuis te koop is.

  • In dreamhuis vindt u iedere woning in Nederland.
  • Met een paar klikken met dreamhuis zelf op zoek naar uw droomhuis.
  • Verstuur anoniem een kaart naar de bewoner en kom erachter of uw droomwoning te koop is.
  • Zo'n 20% van de woningeigenaren reageert
Dreamhuis AppIcon

Download nu de app!

AppStore Google Play