Main illustration

Hoe maak je je huis verkoopklaar?

In dit blog geven we 4 tips om je huis verkoopklaar te maken. Zo worden kijkers direct kopers!

Wil jij je woning snel verkopen? Zorg dan voor ruimte. Een woning die vol staat met hoge boekenkasten en zware meubels oogt minder ruim dan een woning waar kleine stoelen staan, en een paar plankjes zijn opgehangen. En wie wil er niet liever een ruimere woning kopen dan een krappe?

Haal je persoonlijke spullen weg. Mensen die je woning bekijken moeten zich zo snel mogelijk zien wonen in hun nieuwe droomhuis. Daarbij helpt het niet als ze op iedere hoek van de kamer jullie lieve kinderen zien, of de foto’s van opa en oma tegenkomen. Haal ze gewoon even weg, het is voor een goed doel.

Een schoon huis oogt natuurlijk veel frisser dan een muffe woning. Sterker nog, het oogt niet alleen frisser, het ruikt ook frisser. En een woning bezichtigen doe je niet alleen met je ogen, maar ook met je andere zintuigen, noemden we al eerder…

Daarom ook de laatste tip. Wil je echt voor een maximaal resultaat gaan? Zorg dan voor de geur van versgebakken appeltaart, en biedt de potentiele kopers een stukje aan. De zoete appelgeur kan niemand weerstaan. En als je de eerste kleine hap hebt genomen in je droomhuis, is de volgende grotere hap een stuk dichterbij! 

dreamhuis

De app waarmee u eenvoudig checkt of uw droomhuis te koop is.

  • In dreamhuis vindt u iedere woning in Nederland.
  • Met een paar klikken met dreamhuis zelf op zoek naar uw droomhuis.
  • Verstuur anoniem een kaart naar de bewoner en kom erachter of uw droomwoning te koop is.
  • Zo'n 20% van de woningeigenaren reageert
Dreamhuis AppIcon

Download nu de app!

AppStore Google Play