Main illustration

Spelregels dreamhuis

Deze afspraken zijn van toepassing op de dienst die wij, dreamhuis, u leveren. Door onze dienst te gebruiken, gaat u akkoord met deze afspraken. Omdat wij pas net begonnen zijn en onze diensten snel kunnen veranderen, kunnen deze afspraken ook veranderen. De meest recente afspraken zijn steeds van toepassing.

Hoe werkt het?

Op dreamhuis kunt u woningen bewaren die u leuk vindt en daar een postkaartje naar toe sturen. Op het postkaartje staat een persoonlijke link waarmee de woningeigenaar zijn contactgegevens kan achterlaten. Op die manier kunt u direct in contact komen met de eigenaar van uw droomwoning. Het gebruik van dreamhuis kan helemaal anoniem, u bent alleen verplicht om uw persoonlijke gegevens achter te laten bij dreamhuis. De woningeigenaar ontvangt een anonieme postkaart. U deelt pas persoonlijke gegevens als de woningeigenaar ook interesse heeft om met u in contact te komen.  

Dienst

Met onze dienst kunt u in contact komen met woningeigenaren. Dat gebeurt doordat u een postkaart verzend naar de woning van uw dromen. De tarieven die u op dreamhuis vindt voor het verzenden van de kaartjes kunnen wij wijzigen. De tarieven zijn altijd inclusief btw.We mogen uw lidmaatschap beëindigen als u deze afspraken niet opvolgt, of als u zich niet aan de wet houdt, en wij daar nadeel van hebben.

Gebruik

We vragen u om netjes met dreamhuis om te gaan. Als we iets zien dat we niet goed vinden zullen we contact met u opnemen. Wij houden ons het recht voor om in sommige gevallen onze dienstverlening te stoppen. Denk daarbij aan acties / teksten of die:

a) racisme, geweld of haat bevorderen;
b) vals of misleidend zijn;
c) inbreuk maken op intellectuele eigendomsrechten;
d) privacyrechten schenden;

Beginnen

U kunt onze dienst gebruiken door een woning te zoeken, die leuk te vinden en een kaartje te sturen. Wij vragen de woningeigenaar of hij met u in contact wil komen. dreamhuis is geen makelaar. Wij maken alleen het contact tussen woningzoeker en woningeigenaar mogelijk.

Privacy

Wij gaan netjes met uw persoonsgegevens om. Daarnaast bepaalt u zelf  wie u een postkaartje stuurt. In ons privacystatement http://www.dreamhuis.nl/privacy leest u daar meer over. Mocht u daarna nog vragen hebben, dan horen we graag van u via info@dreamhuis.nl

Aansprakelijkheid

U gebruikt onze dienst voor eigen risico. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade die u als gevolg van het gebruik van onze dienst lijdt. We zouden het wel heel vervelend vinden als u schade lijdt door het gebruik van dreamhuis. Wilt u in dat geval contact met ons opnemen via info@dreamhuis.nl ? Op die manier kunnen wij dreamhuis mogelijk weer een stukje beter maken.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid die voortvloeit uit het gebruik van of de toegang tot de website of app. Ook niet wanneer de website niet meer beschikbaar is, zijn wij niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte (gevolg) schade  of economische verliezen.

Wij garanderen niet dat het gebruik van deze website of van deze site gedownloade informatie, geen schade zal veroorzaken aan enig eigendom. U bent zich ervan bewust dat aan het gebruik van internet risico’s zijn verbonden, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het verlies van gegevens, besmetting met computervirussen, spyware, kwaadaardige software, trojans en wormen, die wij niet kunnen beperken of uitsluiten.

Wij aanvaarden tevens geen aansprakelijkheid m.b.t schade als gevolg van wijzigingen van de inhoud van de website of app door onbevoegden

Intellectuele Eigendomsrechten

Foto’s en teksten op dreamhuis kunnen beschermd zijn met intellectuele eigendomsrechten.  We willen u vragen onze website zelf niet na te maken, te verveelvoudigen, of op een andere manier te exploiteren. De dienst is enkel voor persoonlijk gebruik. Twijfelt u of u iets mag gebruiken? Neem dan even contact met ons op via info@dreamhuis.nl

Klachtenregeling en geschillen

Als u een klacht hebt, dan horen we dat graag. Stuur uw klacht naar info@dreamhuis.nl en we reageren snel. Op deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. We proberen er altijd samen uit te komen. Als dat echt niet lukt, gaan we naar de  bevoegde rechter in Gelderland.

dreamhuis

De app waarmee u eenvoudig checkt of uw droomhuis te koop is.

  • In dreamhuis vindt u iedere woning in Nederland.
  • Met een paar klikken met dreamhuis zelf op zoek naar uw droomhuis.
  • Verstuur anoniem een kaart naar de bewoner en kom erachter of uw droomwoning te koop is.
  • Zo'n 20% van de woningeigenaren reageert
Dreamhuis AppIcon

Download nu de app!

AppStore Google Play